Tallåsen
31 maj 2017
19:15

Referat: Vrigstads IF 9-m - Hjältevads Mariannelunds IS

Vi startade matchen som vi planerat med ett högt tempo, snabba anfall (kontringar) och ett planerat djupledsspel. Detta skördade framgång då vi redan den första minuten löpte förbi och igenom hemmalagets försvar, skott på mål, där målvakten räddade till hörna, som sedan resulterade i tidigt ledningsmål. Fin nick i bortre burgaveln. Vi fortsatte sedan med samma taktik och skakade fram flera bra chanser, men tyvärr inga mål. Efterhand fick hemmalaget sticka upp i några farliga kontringar då vi blev lite passiva i vårt försvarsspel och förlorade flera dueller. Var 2:a på bollen helt enkelt. Trots detta håller vi stängt bakom Rkan och lyckas sedan uttöka ledningen två gånger om innan hemmalaget reducerar strax innan pausvilan. Ledning 3-1 i paus. I andra halvlek gör vi några ändringar i uppställningen som leder till att vi kontrollerar matchen bättre och gör 3-0. Kul att Adrian (comeback) fick göra sin första match för säsongen också. Bra match som visade prov på att det vi tränar på ofta lyfter prestationerna på matcherna. Härligt killar!

Mål: Bobo 3, Filip 2, Beny
Assist: Bobo 2, Ose, Beny, Filip